Μήνυμα επιστροφής από Γιαννακόπουλο: «Θα επαναφέρουμε το ελληνικό μπάσκετ στην κανονικότητα»

Με τοποθέτηση του στα social media, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε μήνυμα επιστροφής και τονίζει πως θα επαναφέρει το ελληνικό μπάσκετ στην... κανονικότητα!

Μήνυμα επιστροφής από Γιαννακόπουλο: «Θα επαναφέρουμε το ελληνικό μπάσκετ στην κανονικότητα»

Άφησε «βόμβα» ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τοποθετήθηκε για την άσχημη χρονιά των «πράσινων» η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς τίτλο (νταμπλ ο Ολυμπιακός), με την ομάδα στην προτελευταία θέση της Euroleague και με ένα σερί 7-0 από τους Πειραιώτες.

Ο Γιαννακόπουλος τόνισε πως θα γίνει προσπάθεια να χτιστεί μια δυνατή ομάδα, αναφέρθηκε στην Ευρωλίγκα ενώ έριξε... καρδιά για το ελληνικό μπάσκετ καθώς, όπως έγραψε «θα το επαναφέρει στην κανονικότητα».

Αναλυτικά:

«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια- δυο αποτυχίες, πόσω δε ως Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή.! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από τη θέση του. Αυτά όμως είναι παρελθόν.

Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ο, τι αυτό συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε εν αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, πλέον είναι διό μας σπίτι για 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε. Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα. Να είναι όλοι σίγουροι για αυτό… τα καλύτερα είναι μπροστά μας»