ΚΑΕ ΑΕΚ για το «αντίο» του Πρίντεζη: «Ειλικρινή συγχαρητήρια για το ήθος και τη διαδρομή σου!»

Η ΚΑΕ ΑΕΚ με μήνυμα στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στον Γιώργο Πρίντεζη και την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, εξαίροντας το ήθος του και τα επιτεύγματα του, κατά την διάρκεια της σπουδαίας καριέρας του.

ΚΑΕ ΑΕΚ για το «αντίο» του Πρίντεζη: «Ειλικρινή συγχαρητήρια για το ήθος και τη διαδρομή σου!»

Η ανακοίνωση, επίσημη πλέον, του Γιώργου Πρίντεζη ανήμερα της κατάκτησης του πρωταθλήματος Ελλάδος (που σήμανε ταυτόχρονα και νταμπλ...) της απόσυρσής του από την ενεργό δράση δεν επηρέασε μόνο τους φίλους του Ολυμπιακού και τον ερυθρόλευκο μπασκετικό οργανισμό, αλλά προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στην «οικογένεια» του Ελληνικού μπάσκετ.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ, για παράδειγμα, πάνω από αντιπαλότητα και παρόμοιες αγκυλώσεις απέδειξε πως αναγνωρίζει τις αξίες εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Και το έκανε έμπρακτα και δημοσίως, συγχαίροντας τον πρώην αρχηγό των «ερυθρόλευκων» για την πορεία του, αλλά και κάνοντας ειδική μνεία στο ήθος του σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Για το ήθος και τη διαδρομή σου ειλικρινή συγχαρητήρια. Κάθε επιτυχία στα μελλοντικά, Γιώργο Πρίντεζη» έγραψε χαρακτηριστικά η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter.