Ράγισαν καρδιές - Πρίντεζης: «Του χρόνου θα βλέπω την ομάδα μαζί σας, όπως πριν από 20 χρόνια» (vid)

Ο σπουδαίος Γιώργος Πρίντεζης αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και λίγο πριν σηκώσει την κούπα ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρηση του. Ράγισαν καρδιές στο ΣΕΦ. 

Ράγισαν καρδιές - Πρίντεζης: «Του χρόνου θα βλέπω την ομάδα μαζί σας, όπως πριν από 20 χρόνια» (vid)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 93-74 του Παναθηναϊκού έκανε το 3-0 και στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας. Η μέρα όμως θα μείνει για πάντα χαραγμένη στους φίλους του Ολυμπιακού αλλά και του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης ανακοίνωσε - και επίσημα - την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», η «σημαία» του μπασκετικού τμήματος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια και αποχωρεί νταμπλούχος. Ο ίδιος, φανερά συγκινημένος πήρε το μικρόφωνο και τόνισε:

«Φίλοι μου, σας ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου για τα 20 χρόνια που περάσαμε μαζί. θέλω να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε όλες τις στιγμές.

Στις δύσκολες, στις όμορφες και τις μαγικές στιγμές που ζήσαμε παρέα. Από του χρόνου θα βλέπουμε την ομάδα παρέα, όπως πριν από 20 χρόνια. Σας ευχαριστώ πολύ και να συνεχίσετε να στηρίζετε την ομάδα!».