Έρχονται Αθήνα οι Λάσμε, Λάνγκφορντ και Τόμας

Την Κυριακή (19/8) θα φτάσουν στην Αθήνα οι Στεφάν Λάσμε και Κιθ Λάνγκφορντ για τον Παναθηναϊκό, ενώ την Δευτέρα θα έρθει ο Ντεσόν Τόμας. 

Έρχονται Αθήνα οι Λάσμε, Λάνγκφορντ και Τόμας

Την Δευτέρα (20/8) είναι το πρώτο επίσημο ραντεβού για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και σιγά-σιγά έρχονται στην Ελλάδα όλοι οι παίκτες των "πρασίνων".

Την Κυριακή (19/8) θα φτάσουν στην Αθήνα τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του "τριφυλλιού", οι Στεφάν Λάσμε και Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αφρικανός σέντερ επιστρέφει στους "πράσινους" ύστερα από τέσσερα χρόνια, ώστε να προσφέρει και πάλι αθλητικότητα μέσα στην ρακέτα, ενώ ο δεύτερος αποκτήθηκε για να δώσει ώθηση στην επίθεση, καθώς πρόκειται για έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ της EuroLeague τα τελευταία χρόνια.

Την Δευτέρα θα φτάσει στο "Ελ. Βενιζέλος" ο Ντεσόν Τόμας. Ο Αμερικανός φόργουορντ ναι μεν παίζει κυρίως στο "3", αλλά στον φετινό Παναθηναϊκό προορίζεται κυρίως για το "4", επιχειρώντας να καλύψει το κενό που άφησε ο Κρις Σίνγκλετον.

Υπενθυμίζεται πως συνολικά ο Παναθηναϊκός προχώρησε φέτος σε έξι μεταγραφικές κινήσεις, αποκτώντας τους εξής: Κιθ Λάνγκφορντ, Στεφάν Λάσμε, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντεσόν Τόμας, Γιώργο Παπαγιάννη και Βαγγέλη Σακελλαρίου.