Η μπασκετική επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια με τον Ντόρσεϊ!

Εκεί που νομίζεις ότι δεν υπάρχει στο γήπεδο, πατάει ένα κουμπί και καταβροχθίζει τον αντίπαλο! 

Η μπασκετική επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια με τον Ντόρσεϊ!

Ό,τι κι αν πεις για τη φετινή ομάδα του Ολυμπιακού είναι λίγο. Έφτασε τα 74 παιχνίδια, αλλά συνεχίζει να δίνει χαρά στον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού. Κάθε φορά κρύβει και μια έκπληξη, ίσως και για να μην καταντάει βαρετό το σκηνικό! Αυτή τη φορά είπε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με ανατροπή. Το είχε κάνει και στον τελικό του Κυπέλλου στην Κρήτη.

Πίσω λοιπόν στο σκορ με 14 στο ημίχρονο και στο 26’ στο +7! Σε ένα φανταστικό σημείο για την ομάδα του Πειραιά που …ισοπέδωσε κυριολεκτικά τον Παναθηναϊκό! 2-23 το επιμέρους σκορ για τον Ολυμπιακό, επαναλαμβάνοντας το …μαγικό α’ δεκάλεπτο (23-4) του αγώνα στο ΣΕΦ! Ε, σύμπτωση δεν μπορεί να είναι.

Στο σημείο που …κρύφτηκε η μπάλα, μεγάλος πρωταγωνιστής ο Τάιλερ Ντόρσεϊ! Η μπασκετική επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια μαζί του. Ενώ δείχνει άψυχος, λες και πατάει κάποιο κουμπί μέσα του και ξαφνικά μεταμορφώνεται. Το πρώτο τετράλεπτο της γ’ περιόδου ήταν μια αληθινή ραψωδία για τον Ντόρσεϊ που σημείωσε 13 πόντους! Άμα πάρει μπρος, πραγματικά δεν σταματιέται και …εκτέλεσε τους «πράσινους». Second Home (δεύτερο σπίτι) έβαλε ως τοποθεσία στο instagram ο Αμερικανός και πως να μην τον λατρεύει ο κόσμος του Ολυμπιακού! Έχει εξελιχθεί πλέον σε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και όλοι ελπίζουν να είναι και του χρόνου.

Οι Πειραιώτες λοιπόν έκαναν το 2-0 στους τελικούς και ετοιμάζονται να …σκουπίσουν τον Παναθηναϊκό! Την Παρασκευή θα στηθεί μια γιορτή στο ΣΕΦ, ώστε όλοι μαζί, κόσμος και ομάδα να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα και το νταμπλ! Η αρχή έγινε τα μεσάνυχτα όπου πολύς κόσμος μαζί με τους αδελφούς Αγγελόπουλους αποθέωσαν την ομάδα κατά την επιστροφή της από το ΟΑΚΑ!

ΥΓ. Τα περί διαιτησίας του Βόβορα τα αφήνουμε ασχολίαστα. Αν νομίζει ότι έτσι θα μείνει στον πάγκο του Παναθηναϊκού, είναι γελασμένος. Οι περισσότεροι φίλοι του Παναθηναϊκού αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού. Κι αυτό είναι το μεγαλύτερο παράσημο για τη φετινή αρμάδα του Μπαρτζώκα.