Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ για να τελειώσει τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός έτοιμος για το 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό 

Ολυμπιακός: Στο ΟΑΚΑ για να τελειώσει τον ΠΑΟ

Με τη ψυχολογία στο μέρος του μετά τη νίκη στον πρώτο τελικό, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ (Τρίτη 14/6, 21.00) με ένα πράγμα μόνο στο μυαλό του. Να κάνει το 2-0 και να …ξεμπερδεύει. Ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα είναι διαφορετικός (δεν μπορεί πάλι να είναι τόσο κακός), θα βγάλει αντίδραση, θα προσπαθήσει ξανά να θολώσει το μυαλό των «ερυθρόλευκων». Το είδαμε με τον Μποχωρίδη κόντρα στον Ντόρσεϊ. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα πρέπει να μείνουν ψύχραιμοι και να μην παρασυρθούν απ΄ την ατμόσφαιρα που θα υπάρχει στο ΟΑΚΑ. Που σίγουρα θα είναι πάρα πολύ καυτή.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει το παιχνίδι του, με ηρεμία, και να φροντίσει όπως και στο ΣΕΦ να πάρει την κατάσταση στα χέρια του από το ξεκίνημα. Σε μία τέτοια περίπτωση, δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί ο Παναθηναϊκός. Είναι φανερό ότι είναι ένα σκαλί πιο κάτω και καθαρά μπασκετικά υστερεί στους περισσότερους τομείς. Θα πάει να το πάρει με πάθος και δίνοντάς τα όλα στην άμυνα.

Η ενδεχόμενη απουσία του Μακ Κίσικ θα επιβαρύνει το έργο των υπόλοιπων περιφερειακών του Ολυμπιακού, αλλά Σλούκας, Ουόκαπ, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου και Λαρεντζάκης είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν. Μαθημένοι στα δύσκολα άλλωστε φέτος οι «ερυθρόλευκοι».

Ένα πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσει και η τυχόν απουσία του Ζαν-Σαρλ, αλλά υπάρχει ο Πρίντεζης που πάντα είναι έτοιμος να βοηθήσει.

Με αυτοπεποίθηση λοιπόν ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ (όπου ήδη έχει κερδίσει φέτος δύο φορές) για να κάνει το 2-0 και μετά την Παρασκευή να βγάλει την …σκούπα και να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο του την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του νταμπλ!