Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το Φύλλο Αγώνα στο ΣΕΦ διαψεύδει την εκδοχή της Αστυνομίας

Οι διαιτητές του πρώτου τελικού της Basket League μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ αποδίδουν την καθυστερημένη έναρξη του τζάμπολ λόγω ρίψης δακρυγόνων εκτός ΣΕΦ, διαψεύδοντας τα όσα ανέφερε η Αστυνομία, η οποία αρνήθηκε ότι έγινε χρήση δακρυγόνων.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το Φύλλο Αγώνα στο ΣΕΦ διαψεύδει την εκδοχή της Αστυνομίας

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε άνετα του Παναθηναϊκού στον πρώτο τελικό της Basket League με 74-61, με το τζάμπολ πάντως του αγώνα να πραγματοποιείται με 20 λεπτά καθυστέρηση λόγω ρίψης δακρυγόνων.

Αυτό επιβεβαιώνει και το Φύλλο Αγώνος των διαιτητών Παπαπέτρου, Πουρσανίδη Γ. και Πιτσίλκα, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι οι παίκτες των δύο ομάδων αποχώρησαν από το παρκέ στις 20:45 και ο αγώνας ξεκίνησε στις 21:20, αντί για τις 21:00, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε από τη ρίψη δακρυγόνων εκτός γηπέδου.

Η αναφορά αυτή στο Φ.Α. έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει η Αστυνομία, η οποία σε ανακοίνωσή της για τα συμβάντα στο ΣΕΦ, αρνείται τη ρίψη δακρυγόνων, αλλά αποδίδει την αποπνικτική ατμόσφαιρα στη χρήση καπνογόνων.

Ακόμα, το Φ.Α. κάνει αναφορά και σε υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τις εξέδρες κατά την διάρκεια του αγώνα, όπως και στην ρίψη μία κροτίδας ήχου.