Ας φωνάζουν όσο θέλουν. Ο Ολυμπιακός κοιτάει τη δουλειά του

Ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει στη διαδικασία αντιπαράθεσης με τον Παναθηναϊκό 

Ας φωνάζουν όσο θέλουν. Ο Ολυμπιακός κοιτάει τη δουλειά του

Σιωπηλός παραμένει ως τώρα ο Ολυμπιακός στο πράσινο ντελίριο των τελευταίων ημερών. Στο λιμάνι δεν πέφτουν στην παγίδα να απαντήσουν, καθώς ξέρουν ότι ο Παναθηναϊκός αυτό θέλει, ώστε να συνεχίσει το επικοινωνιακό σόου που έχει στήσει. Και τη χάρη αυτή δεν την κάνει ο Ολυμπιακός. Και όσο αγνοεί τις πράσινες προκλήσεις, τόσο πιο πολύ …τρελαίνονται στην απέναντι όχθη.

Άλλες χρονιές μπορεί να είχαμε …πόλεμο ανακοινώσεων, όμως πλέον στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ έχουν χαράξει έναν διαφορετικό δρόμο. Και καλά κάνουν. Δεν θα ωφελούσε άλλωστε την ομάδα μια διαδικασία αντιπαράθεσης με τον Παναθηναϊκό. Μόνο κακό θα έκανε και θα έφερνε εκνευρισμό. Που δεν χρειάζεται, ειδικά αυτή τη στιγμή. Η ομάδα έχει την ηρεμία της και έτσι θέλει να συνεχίσει, έχοντας μπροστά τον τελικό στόχο της σεζόν.

O Παναθηναϊκός παίζει αυτό το χαρτί, καθώς ξέρει ότι είναι χειρότερος αγωνιστικά και θέλει να θολώσει το μυαλό του Ολυμπιακού. Τα λεγόμενα mind games. O Ολυμπιακός όμως δεν τσιμπάει. Και θα μιλήσει στο γήπεδο, όπου έχει αποδείξει φέτος ότι είναι καλύτερος. Το 4-1 μιλάει από μόνο του.

ΥΓ. Το να μιλάει ο Παναθηναϊκός για ισονομία είναι …ανέκδοτο. Τόσα χρόνια έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε. Ουαί σε σας, γραμματείς και Φαρισαίοι.