Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έκτακτη σύσκεψη και τζάμπολ το Σάββατο (11/6)

Παρά τις διαφωνίες των ομάδων και το πρόβλημα με την προετοιμασία της Εθνικής, φαίνεται πως η έκτακτη σύσκεψη το βράδυ της Τετάρτης (8/6) έβγαλε «λευκό καπνό» και πάμε για τζάμπολ στον πρώτο τελικό το Σάββατο (11/6, 21.00)

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έκτακτη σύσκεψη και τζάμπολ το Σάββατο (11/6)

Όπως αναφέραμε και σε προγενέστερο ρεπορτάζ, είχε προκύψει μεγάλο εμπόδιο αναφορικά με της ημερομηνίες των τελικών της Basket League, οι οποίες ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ. Τουλάχιστον επίσημα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν όμως πως το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της σειράς θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου (11/6) στο ΣΕΦ, όπως είχε ζητήσει ο Ολυμπιακός.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης (8/6) έγινε έκτακτη σύσκεψη αφού υπήρχαν διαφωνίες με το χρονοδιάγραμμα και της ημέρες των αναμετρήσεων. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να ανοίξει η αυλαία της σειράς την Κυριακή (12/6) για να έχουν μια ημέρα παραπάνω προετοιμασίας, κάτι που δεν ήθελε ο Ολυμπιακός.

Επιπλέον, δεν έβγαιναν οι ημέρες για την προετοιμασία της εθνικής ενόψει του ματς με τη Μ. Βρετανία (30/6) για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ. Όπως και να έχει, οι αιώνιοι θα τα πουν το Σάββατο (11/6) και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την επιβεβαίωση.

Το Game 2 αναμένεται να διεξαχθεί την Τρίτη (14/6, 21:00) στο ΟΑΚΑ, προτού επιστρέψει εκ νέου η σειρά στο ΣΕΦ για το Game 3 την επόμενη Παρασκευή (17/6).