Μήτρου - Λονγκ: Προχωρά η έκδοση ελληνικού διαβατηρίου

Η ΕΟΚ έχει σημειώσει αρκετά βήματα προόδου στην προσπάθειά της να αποκτήσει ο Καναδός ελληνοαμερικανός γκαρντ Ναζ Μήτρου-Λονγκ ελληνική υπηκοότητα και το δικαίωμα να παίζει στην Εθνική ομάδα

Μήτρου - Λονγκ: Προχωρά η έκδοση ελληνικού διαβατηρίου

Στην έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου του Ναζ Μήτρου-Λονγκ έχει ρίξει το βάρος των προσπάθειών της η ΕΟΚ, προκειμένου ο παίκτης να μπορέσει να φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο.

Ο Καναδός γκαρντ με τις ελληνικές ρίζες, είναι ένας πολύ ποιοτικός γκαρντ με θητεία και στο ΝΒΑ, ο οποίος έχει δείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκε πρόοδος στις διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε τόσο ο παίκτης, όσο και ο αδελφός του Ελάιζα, να αποκτήσουν την ελληνική υπηκοότητα, αφού κάποια έγγραφα που έλλειπαν από τον σχετικό φάκελο έχουν πλέον διευθετηθεί.

Εφόσον πάρει το ελληνικό διαβατήριο (έχουν γίνει όλες οι ενέργειες προκειμένου να το εξασφαλίσει το συντομότερο) θα αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους «αιώνιους» στα γκαρντ.

Βέβαια, μαζί με τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, θα ανέβει και η χρηματιστηριακή αξία του αδερφού του Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ (26χρ., 1.87), ο οποίος θα μπορεί να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα ως Έλληνας και δεν θα καταλαμβάνει θέση ξένου.