Καρδίτσα: Με τον Αγγέλου στο «τιμόνι»

Ο έμπειρος προπονητής Βαγγέλης Αγγέλου θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα της Καρδίτσας στην παρθενική της σεζόν στην Basket League

Καρδίτσα: Με τον Αγγέλου στο «τιμόνι»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα είναι ο προπονητής που θα καθοδηγήσει την Καρδίτσα στην πρώτη σεζόν της ιστορίας της στην Basket League, διαδεχόμενος τον Δημήτρη Λιόγα.

Ο έμπειρος προπονητής έχει μεγάλη εμπειρία στα παρκέ και είναι γνώστης της μεγάλης κατηγορίας. Αυτός άλλωστε ήταν και ένας από τους λόγους που οι Θεσσαλοί στράφηκαν στην περίπτωσή του, δείχνοντας παράλληλα και τις βλέψεις τους για την πρώτη σεζόν της ιστορίας τους στα «μεγάλα σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Ο 59χρονος προπονητής θα επιστρέψει στην Basket League, μετά την σεζόν 2020-21, όταν και ανέλαβε την ΑΕΚ στο τέλος της σεζόν και την οδήγησε στην τρίτη θέση της τελικής κατάταξης.

Την σεζόν 2021-22 βρέθηκε στην Αίγυπτο, για λογαριασμό της Ζάμαλεκ, ωστόσο πλέον επιστρέφει στην ελληνική καθημερινότητα, αυτή τη φορά για να αναλάβει ένα νέο και φιλόδοξο πρότζεκτ, όπως αυτό της Καρδίτσας, χτίζοντας την ομάδα σε νέα βάση.