Γουλιέλμος σε παίκτες: «Φέρτε το μπάσκετ πίσω στην πόλη του»

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Άρης βρέθηκε στην πρωινή προπόνηση της ομάδας καλωσορίζοντας τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για την νέα χρονιά.

Γουλιέλμος σε παίκτες: «Φέρτε το μπάσκετ πίσω στην πόλη του»

Παρών στην πρωινή προπόνηση του Άρη έδωσε ο Δημήτρης Γουλιέλμος. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έδωσε το σύνθημα για την νέα χρονιά κάνοντας λόγο για μία οικογένεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σας καλωσορίζουμε στο «σπίτι» του ελληνικού μπάσκετ, δηλαδή στο «σπίτι» του Άρη. Θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση μαζί σας σαν οικογένεια, γιατί έτσι σας αισθανόμαστε. Όποιο πρόβλημα έχετε, να μας ενημερώνετε κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να το λύσουμε. Ο Άρης δεν είναι μια τυπική ομάδα, αλλά κάτι το ξεχωριστό για τη Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα. Φέρτε το μπάσκετ πίσω στην πόλη του».

«Είμαι ενθουσιασμένος που η συνάντηση μας γίνεται σε αυτό το χώρο, το Μουσείο του Άρη που όμοιο του δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μπορείτε να δείτε εδώ φανέλες του Γκάλη, του Γιαννάκη, του Παπαγεωργίου, του Ιωαννίδη και άλλων θρύλων που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας. Εμείς σας πιστεύουμε. Πιστεύουμε ότι μπορείτε να γίνετε οι δικοί μας ήρωες. Μπορείτε να αναβιώσετε μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Ο Άρης έχει έδρα μια πόλη που δεν είναι η πρωτεύουσα της χώρας, παρόλα αυτά όμως έχει καταφέρει να πετύχει μεγάλα πράγματα. Θα είμαστε στο πλευρό σας και θα σας υποστηρίζουμε. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να δίνετε το 100% των δυνατοτήτων σας, να ματώνετε τη φανέλα μας κι αν το κάνετε αυτό, θα μπορέσετε να γίνετε οι σύγχρονοι ήρωες του Άρη».

Στην συγκέντρωση βρέθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου, αλλά και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, Νίκος Κάλλεν.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ