Άρης: Νέο ban για οφειλές στον Γιάνκοβιτς

Η διοίκηση του Άρη θα πρέπει να καταβάλει χρήματα στον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος έχει προσφύγει στη FIBA για να διεκδικήσει τα οφειλόμενα. Σε περίπτωση που δεν ανταποκριθούν οι Θεσσαλονικείς δεν θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές

Άρης: Νέο ban για οφειλές στον Γιάνκοβιτς

Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Άρη με οικονομικές εκκρεμότητες, καθώς οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό στον Βλάντο Γιάνκοβιτς, διαφορετικά θα έχουν μια ακόμα απαγόρευση μεταγραφών.

Συγκεκριμένα πρόκειται για οφειλή, που αφορά στη συνεργασία των δύο πλευρών από την περίοδο 2016-2017.

Σε όλο το αυτό το διάστημα υπήρξαν συμφωνίες και αλλαγές συμφωνιών, τις οποίες, όμως, ο Αρης δεν μπόρεσε να τηρήσει. Και έτσι πλέον πρέπει να τα ξαναβρεί με τον 32χρονο φόργουορντ, ώστε να μπορεί να κάνει μεταγραφές.

Την ίδια ώρα μάλιστα που οι «κιτρινόμαυροι» τρέχουν για να τακτοποιήσουν τα κεφάλαια της εγγυητικής και του πιστοποιητικού.

Ο Γιάνκοβιτς έκανε υπομονή τόσο καιρό, αλλά όπως έκανε σαφές και στους παράγοντες του Άρη, κι αυτή εξαντλείται μετά από ένα σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «κίτρινοι» είχαν ήδη ένα ban, λόγω οφειλών στον Αμερικανό Ντέβιν Μαρμπλ, στον οποίο επίσης οφείλουν χρήματα.