Ολυμπιακός: Μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο γήπεδο, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (19.30) με το Περιστέρι

Ολυμπιακός: Μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν σήμερα στο γήπεδο, προκειμένου να αρχίσουν την προετοιμασία τους για τα ματς με το Περιστέρι για την α’ φάση των πλέι οφ της Basket League. O Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θέλησε να ζορίσει πολύ τους παίκτες του και η προπόνηση είχε κυρίως τον χαρακτήρα αποφόρτισης.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον μπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Αφήνουν πίσω το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και ετοιμάζονται για την τελική αποστολή της σεζόν. Στόχος φυσικά η κατάκτηση του τίτλου και η επιστροφή στον θρόνο της Basket League.

Κούραση, σωματική και ψυχολογική, μπορεί να υπάρχει, αλλά στον Ολυμπιακό θέλουν πολύ αυτό το πρωτάθλημα, ώστε να μπει το …κερασάκι στην τούρτα σε μια εξαιρετική χρονιά.

Χαλάρωση δεν πρέπει να επέλθει σε καμία περίπτωση, πόσο μάλλον όταν στους τελικούς απέναντι θα είναι -εκτός δραματικού απροόπτου- ο Παναθηναϊκός.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά στα πλέι οφ την Τετάρτη, υποδεχόμενος στο ΣΕΦ (19.30) το Περιστέρι. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κυκλοφόρησαν και οι «ερυθρόλευκοι» θα ήθελαν να δουν στο γήπεδο αρκετό κόσμο.

Μετά το Βελιγράδι, οι φίλοι του Ολυμπιακού καλούνται να μείνουν στο πλευρό της ομάδας και να δώσουν την απαιτούμενη ώθηση. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα τώρα είναι που έχουν ανάγκη από βοήθεια!