Παναθηναϊκός: Πήρε τον Πάρις Λι

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού ήρθε σε συμφωνία για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Αμερικανό γκαρντ της Μονακό Πάρις Λι. Διαθέσιμος από τη νέα σεζόν για τους «πράσινους» ο 27χρονος πλέι μέικερ

Παναθηναϊκός: Πήρε τον Πάρις Λι

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό Πάρις Λι, ο οποίος συμφώνησε για τα επόμενα δύο χρόνια με τους «πράσινους».

Ο Λι ήταν ο βασικός στόχος του «τριφυλλιού», με τον Αργύρη Πεδουλάκη, που έχει αναλάβει τον αγωνιστικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, να καταλήγει στον πλέι μέικερ της Μονακό.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» δεν περιμένει να τελειώσει η φετινή χρονιά και ήδη έχει ξεκινήσει το «χτίσιμο» της επόμενης, έχοντας πρώτο στόχο να δώσει λύσει σε ένα θέμα που ταλαιπωρεί τους «πράσινους» τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ μετά την εντυπωσιακή σεζόν με τη Μονακό, όπου είχε 7,2 πόντους, 2,4 ασίστ σε 19:28 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής, είναι έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ομάδα όπως το «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη του Πάρις Λι φιλοδοξεί να δώσει λύση σε ένα από τα προβλήματα των δύο τελευταίων ετών, αποκτώντας έναν παίκτη με ικανότητες και παραστάσεις στην EuroLeague, αλλά και με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν την ομάδα στην περιφερειακή γραμμή.