Οκάρο Ουάιτ: «Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, πάμε δυνατά για να πάρουμε το πρωτάθλημα!»

O Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με το ποιος είναι ο αντίπαλός του στα playoffs της Basket League, σύμφωνα με τον φόργουορντ των «πρασίνων» Οκάρο Ουάιτ.

Οκάρο Ουάιτ: «Δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος, πάμε δυνατά για να πάρουμε το πρωτάθλημα!»

Αναλυτικά το blog του Οκάρο Γουάιτ στον ΕΣΑΚΕ:

«Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε και πλέον μπαίνουμε στην πιο καθοριστική φάση της σεζόν, τα play-offs του πρωταθλήματος. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και τώρα είναι η στιγμή να δείξουμε το καλύτερο δυνατό πρόσωπο ώστε να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μετά την κατάκτηση του Super Cup στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο και να προκριθούμε στα play-offs της Ευρωλίγκας, γεγονός που μας στεναχώρησε ιδιαίτερα.

Ωστόσο, έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε καλά τη σεζόν. Πρώτος μας αντίπαλος είναι ο Άρης, ο οποίος έχει κάνει μια πολύ καλή χρονιά και ενδεχομένως να δικαιούταν να τερματίσει ψηλότερα στη βαθμολογία.

Όπως έχω ξαναπεί, όμως, εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο αντίπαλος. Τους σεβόμαστε όλους αλλά θέλουμε να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Πάμε δυνατά τώρα που έφτασε η στιγμή».