Στον Ιωνικό Νικαίας ο Σάφτεναρ

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση στο πρωτάθλημα της Α2 προχώρησε ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού φόργουορντ, Ρόλαντ Σάφτεναρ, ο οποίος πέρσι έπαιξε στον Φάρο Λάρισας.

Στον Ιωνικό Νικαίας ο Σάφτεναρ

Η ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση του Ιωνικού Νικαίας αναφέρει: Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοινώνει την απόκτηση του Ολλανδού καλαθοσφαιριστή, Roeland Schaftenaar. Ο 30χρονος παίκτης ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Α1 κατηγορία και το Φάρο Λάρισας αποτελεί τη νέα μεταγραφική προσθήκη της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο γεννηθείς στις 29 Ιουλίου 1988 πάουερ φόργουορντ- σέντερ φοίτησε στο κολλέγιο του Oregon state από το 2006-2010. Από εκεί αγωνίστηκε για δύο χρονιές(2010-2012) στη La Palma(LEB Oro, 2nd Division/Spain)για να "μετακομίσει" για τις επόμενες δύο σεζόν(2012-2014)στη Breogan(LEB Oro, 2nd Division/Spain). Στη συνέχεια ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ρεθύμνου(Α1 κατηγορία) από το 2014 έως το 2017. Την περσινή χρονιά έπαιξε στη Λάρισα και στο Φάρο Λάρισας(Α1 κατηγορία).

Roeland, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ιωνικού Νικαίας και ευχόμαστε όλοι μαζί να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.

"Με τ'αστέρι στην καρδιά μου συνεχίζω"