Παπανικολάου: «Το πλεονέκτημα έδρας δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο»

Διαβάστε όσα είπε ο Κώστας Παπανικολάου μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα στην Πάτρα. 

Παπανικολάου: «Το πλεονέκτημα έδρας δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο»

Για το πλεονέκτημα έδρας, το ματς με την Εφές αλλά και την παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού στην Πάτρα μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα

Για το παιχνίδι: «Το πόσο εύκολο θα γίνει μία δουλειά το καθορίζει αυτός που είναι πιο δυνατή ομάδα. Ήμασταν σοβαροί όλοι από το πρώτο λεπτό και αυτό έκανε τη δουλειά μας πιο εύκολη. Ο Απόλλωνας είναι μία καλή ομάδα και έχει παίξει καλό μπάσκετ μέσα στη σεζόν. Αυτά είναι παιχνίδια που τα χρησιμοποιούμε ως προετοιμασία για τo Final Four».

Για την παρουσία των φίλων του Ολυμπιακού: «Να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας αλλά και τον κόσμο του Απόλλωνα γιατί μας χειροκρότησε και μας έδειξε την αγάπη του. Μας επιβράβευσε για αυτό που έχουμε καταφέρει και είναι πολύ όμορφο να έχεις την αναγνώριση των φίλων μίας άλλης ομάδας».

Για το αν κοιτάνε από τώρα το ματς με τη Εφές: «Το πιο σωστό είναι να επικεντρωθούμε στον Κολοσσό και να κλείσουμε τον κύκλο των ματς και το πλεονέκτημα έδρας είναι στο χέρι μας. Να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί όταν δεν είσαι πάντα υπάρχει ο κίνδυνος ενός τραυματισμού, κάτι που φυσικά δεν θέλουμε».

Για το πλεονέκτημα έδρας στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Όταν έρθει η στιγμή θα επικεντρωθούμε στην Ελλάδα. Έχουμε και φέτος δει πως το πλεονέκτημα έδρας δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο. Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν σε κάθε έδρα. Και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Όταν φτάσουμε στους τελικούς θα το δούμε αυτό. Αλλά λέω και πάλι ότι δεν μετράει το πλεονέκτημα».