Σίβα: «Θα κάνω τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ του Παναθηναϊκού Πέιτον Σίβα μίλησε για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα, αλλά και για τον κόσμο του «τριφυλλιού»

Σίβα: «Θα κάνω τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε ο Πέιτον Σίβα, ο οποίος υποστήριξε πως μίλησε για αρκετή ώρα με τον Γιώργο Βόβορα προκειμένου να του εξηγήσει τι ζητάει από αυτόν.

Επίσης ο Αμερικανός γκαρντ υποσχέθηκε πως θα κάνει ο, τι περνάει από το χέρι του για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίβα:
«Αισθάνομαι πολύ όμορφα που ανήκω σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για ένα κλαμπ γνωστό σε όλον τον κόσμο με σπουδαία ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και εκπληκτικό κοινό, ενώ στον πάγκο του είχε βρεθεί και ο κόουτς Πιτίνο. Διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους».

Για τις συζητήσεις που είχε με τους Γιώργο Βόβορα και Ντάριλ Μέικον: «Μίλησα με τον κόουτς Βόβορα για αρκετή ώρα. Είχαμε μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση, όπου μου εξήγησε τον ρόλο μου και το τι περιμένει από εμένα.

Επίσης, τηλεφώνησα και στον Ντάριλ (σ.σ. Μέικον), ο οποίος μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Περιμένω πώς και πώς να έρθω στην Ελλάδα για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει έναν ακόμη τίτλο».

Για τον κόσμο της νέας του ομάδας: «Γνωρίζω πως το κοινό του Παναθηναϊκού υποστηρίζει την ομάδα του με εντυπωσιακό τρόπο. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε ένα κατάμεστο γήπεδο, ώστε να πάρω την ενέργεια που δίνουν στην ομάδα οι φίλαθλοί της. Αυτό που θέλω να τους πω είναι ότι θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει νίκες και να κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα».