Παναθηναϊκός: Προσομοίωση στον Ολυμπιακό!

Αργύρης Πεδουλάκης και Γιώργος Βόβορας προσπαθούν να κάνουν όλες τις αλλαγές πάνω στο αγωνιστικό προφίλ του Παναθηναϊκού έχοντας ως «σημείο αναφοράς» την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει των τελικών στα play off της Basket League

Παναθηναϊκός: Προσομοίωση στον Ολυμπιακό!

Η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ζει στον δικό της… χωροχρόνο, καθώς όλα πλέον έχουν αναφορά στα play off της Basket League.

Εκεί όπου οι «πράσινοι» φιλοδοξούν ασφαλώς να φτάσουν μέχρι τους τελικούς και να… αρπάξουν από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα.

Είναι άλλωστε ο μοναδικός στόχος που τους έχει απομείνει πλέον σε μια χρονιά πολύ κακή, με απανωτές ήττες, διοικητικές ανακατατάξεις και καρατομήσεις θρύλων της ομάδας.

Το «τριφύλλι» βέβαια είναι υποχρεωμένο να προχωρήσει μπροστά και να στοχεύσει στον προφανή αντίπαλό του τον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η απόφαση που έχει ληφθεί από τον Αργύρη Πεδουλάκη και τον Γιώργο Βόβορα, αφού πλέον ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να… μονταριστεί έχοντας ως προσομοίωση τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Είναι μια ρεαλιστική επιλογή, αφού πλέον όλα θα κριθούν στα παιχνίδια με τους «ερυθρολεύκους». Ασφαλώς δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση, αφού οι «πράσινοι» θα πρέπει να κερδίσουν τουλάχιστον μια φορά στο ΣΕΦ για να πάρουν τον τίτλο και για να το πετύχουν αυτό είναι επιβεβλημένο να κάνουν το καλύτερο δυνατό.

Έχουν αρχίσει λοιπόν κινήσεις που θα δώσουν στην ομάδα την δυνατότητα να… απαντήσει στα πλεονεκτήματα του Ολυμπιακού, την αθλητικότητα των γκαρντ, αλλά και την πολύ καλή παρουσία των πάουερ φόργουορντ.

Πρώτιστο μέλημα ασφαλώς είναι η απόκτηση ενός… κανονικού πλέι μέικερ. Το… κατόρθωμα των τελευταίων δύο ετών με την αδυναμία της ομάδας να βάλει στο ρόστερ της έναν πόιντ γκαρντ που θα μπορέσει να οργανώσει με αξιοπιστία το παιχνίδι της ομάδας.

Είναι μάλιστα κάτι που θέλουν να κλείσει άμεσα, αλλά μέχρι στιγμής έχουν καθυστερήσει είναι αλήθεια, καθώς δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον κατάλληλο παίκτη.

Κινούνται πάντως για να ενισχύσουν και τον ελληνικό κορμό της ομάδας, αφού προσπαθούν να πάρουν στο ΟΑΚΑ από τώρα τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και να τον βάλουν στο ρόστερ για να παίξει στα play off.

Το μεγάλο πρόβλημα βέβαια είναι ο χρόνος, καθώς δεν επαρκεί για να μπορέσει να ετοιμαστεί η ομάδα και κυρίως να γίνουν οι αλλαγές που θέλει το τεχνικό τιμ και οι οποίες είναι πολλές…