Σύλληψη 38χρονου, κατόχου σουγιά, που προπηλάκισε διαπιστευμένους του ΠΑΟΚ στο «Αλεξάνδρειο»!

Ένας 38χρονος, με σουγιά στην κατοχή του, συνελήφθη στο «Αλεξάνδρειο», γιατί προπηλάκισε διαπιστευμένους του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Άρη.

Σύλληψη 38χρονου, κατόχου σουγιά, που προπηλάκισε διαπιστευμένους του ΠΑΟΚ στο «Αλεξάνδρειο»!

Την σύλληψη ενός 38χρονου, ο οποίος συμμετείχε στην ένταση κατά τη διάρκεια του μπασκετικού ντέρμπι Άρης - ΠΑΟΚ, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε κι ένας αναδιπλούμενος σουγιάς, ανακοίνωσε η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης.

Το ντέρμπι της Μ. Τετάρτης (20/04), στο «Αλεξάνδρειο», διακόπηκε μόλις στο 3ο λεπτό, καθώς υπήρξε ένταση στις εξέδρες μεταξύ οπαδών του Άρη και διαπιστευμένων ανθρώπων του «δικεφάλου του βορρά».

Ένας από αυτούς που προπηλάκισαν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ συνελήφθη, ενώ οι Αρχές διαπίστωσαν ότι είχε έναν αναδιπλούμενο σουγιά μαζί του, την ώρα των επεισοδίων.

Για τον 38χρονο σχηματίσθηκε εις βάρος του δικογραφία, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, παράβαση Νόμου περί όπλων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Το τελευταίο ήταν γιατί δεν είχε μαζί του πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο, ενώ κυρώσεις λόγω αυτού αναμένεται να έχει και η ομάδα.