Ο Ουίλιαμς του Άρη κατήγγειλε απειλητικά μηνύματα: «Θα πεθάνεις, όπως ο Άλκης»

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη, Ζίριους Ουίλιαμς, κατήγγειλε ότι δέχθηκε απειλητικά μηνύματα μετά τη νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Ο Ουίλιαμς του Άρη κατήγγειλε απειλητικά μηνύματα: «Θα πεθάνεις, όπως ο Άλκης»

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα social media ο Ζίριους Ουίλιαμς κοινοποίησε ένα από τα απειλητικά μηνύματα που δέχθηκε μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Μεταξύ άλλων, ένα μήνυμα αναφέρει… «αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα, θα πεθάνεις, όπως ο Άλκης».

Ο Αμερικανός φόργουορντ έγραψε… «να φανταστώ ότι αυτό συμβαίνει μετά από κάθε ντέρμπι. Αυτό είναι απλά ένα από τα μηνύματα», εννοώντας ότι έχε δεχθεί κι άλλα αντίστοιχα κατάπτυστα μηνύματα.

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι ήδη ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές για το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε ο Ζίριους Ουίλιαμς μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τον εντοπισμό του ανθρώπου ο οποίος έστειλε απειλητικό μήνυμα κατά της ζωής του αθλητή μας, Ζίριους Γουίλιαμς. Έχουν ενημερωθεί ήδη οι αστυνομικές αρχές και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, προκειμένου να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις απειλές που εκτόξευσε προς τον Αμερικανό φόργουορντ της ομάδας μας», ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης.