Παναθηναϊκός: Με πολλά προβλήματα στο Λαύριο

Ο Γιώργος Βόβορας θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Παναθηναϊκού με αρκετές απουσίες, καθώς δεν θα παίξουν αύριο (17/4) κόντρα στο Λαύριο οι Νέντοβιτς, Παπαγιάννης, ενώ είναι αμφίβολοι οι Μέικον και Σαντ-Ρος

Παναθηναϊκός: Με πολλά προβλήματα στο Λαύριο

Πολλά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός ενόψει του αυριανού (17/4) αγώνα με το Λαύριο στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Basket League.

Συγκεκριμένα, δεν προπονήθηκαν σήμερα (16/4) οι Νέντοβιτς, Παπαγιάννης, Μέικον, Σαντ-Ρος και Γιόβιτς, με τον Γιώργο Βόβορα να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του Χρήστου Σερέλη με αρκετές απουσίες.

Ο Σέρβος γκαρντ και ο Έλληνας σέντερ ταλαιπωρούνται από θλάση στη γάμπα στο δεξί πόδι και στον τετρακέφαλο του αριστερού ποδιού αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει ότι θα λείψουν από το ματς με το Λαύριο.

Ο Μέικον έχει τενοντίτιδα στον λαγονοψοΐτη, ενώ ο Σαντ-Ρος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Εκτός δράσης παραμένει και ο Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος υπέστη θλάση στο δεξιό υποκνημίδιο στην προσπάθειά του να επιστρέψει στην ενεργό δράση.