Λαύριο: Ανακοίνωσε τον Καμπερίδη

Το Λαύριο ανακοίνωσε πως ο Σάββας Καμπερίδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου. 

Λαύριο: Ανακοίνωσε τον Καμπερίδη

Ο Σάββας Καμπερίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο του Λαυρίου μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Ο 43χρονος προπονητής αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Σερέλη για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ θα έχει μαζί του ως βοηθούς τους Δημήτρη Μισιάκο, Σάκη Γιαννόπουλο και Γιώργο Καραμαλέγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Λαυρίου:

«Η ΚΑΕ Λαύριο - Megabolt ανακοινώνει ότι μετά την αποχώρηση του Χρήστου Σερέλη, καθήκοντα πρώτου προπονητή αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος άμεσος συνεργάτης του, Σάββας Καμπερίδης.

Επίσης, η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt καλωσορίζει στην οικογένειά της τον Δημήτρη Μισιακό, ως μέλος του τεχνικού τιμ μαζί με τους Σάκη Γιαννακόπουλο και Γιώργο Καραμαλέγκο.
Προπονητές, παίκτες και όλα τα μέλη της ομάδας συνεχίζουν απρόσκοπτα το έργο τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η φετινή αγωνιστική χρονιά, βάζοντας τις βάσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

To who-is-who του Δ. Μισιακού:

Ο Δημήτρης Μισιακός είναι 40 ετών και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Άρη Πετρούπολης. Φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα (2000) και δύο Κύπελλα Ελλάδας (2000, 2001). Αγωνίστηκε επίσης στον Ολυμπιακό, στον Απόλλωνα Πατρών και τον Άλιμο.
Αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του ως αθλητής το 2006 και ακολούθησε την προπονητική, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής του Άρη Πετρούπολης.
Έκτοτε έχει διατελέσει προπονητής στον Ιωνικό Νικαίας, στην Ένωση Ιλίου, στον Ίκαρο Καλλιθέας και υπήρξε βοηθός προπονητή στον ΚΑΟΔ, τον Πανιώνιο, τον Δούκα, τον Χολαργό και τον Κολοσσό Ρόδου».