ΜακΚίσικ: «Σκληρή η σειρά με τη Μονακό»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα, αλλά και για τα παιχνίδια που έρχονται με αντίπαλο τη Μονακό.

ΜακΚίσικ: «Σκληρή η σειρά με τη Μονακό»

Η αήττητη πορεία του Ολυμπιακού μακριά από την έδρα του συνεχίστηκε και μετά το παιχνίδι με τον Προμηθέα. Οι Πειραιώτες πέρασαν νικηφόρα από την Πάτρα και ο Σακίλ ΜακΚίσικ μετά το τέλος του αγώνα παραδέχτηκε πως δεν ήταν τόσο απλά τα πράγματα για την ομάδα του και θα έπρεπε να είναι συγκεντρωμένη για να πάρει τη νίκη.

«Ο Προμηθέας είναι μία καλή ομάδα και έπρεπε να παίξουμε καλά και συγκεντρωμένα για να πάρουμε τη νίκη», είπε ο ΜακΚίσικ και για το πλεονέκτημα έδρας που πήρε η ομάδα του Πειραιά στο πρωτάθλημα τόνισε: «Πρέπει να τελειώσει σωστά η δουλειά για εμάς. Σήμερα περάσαμε εύκολα, αλλά χρειάστηκε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Το επόμενο βήμα είναι ο αγώνας με τη Λάρισα γατί πρέπει να μείνουμε σε καλό ρυθμό. Έρχεται μία σκληρή σειρά με τη Μονακό του Τζέιμς και όχι μόνο. Είναι μία ομάδα που έχει καλούς παίκτες».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο ΜακΚίσικ έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας ενόψει των αγώνων με τη Μονακό: «Να γεμίσει το γήπεδο και να δουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι νωρίς να λέμε για την επιστροφή στο φάιναλ φορ. Θα έχει δρόμο η σειρά με τη Μονακό».