Η παράσταση κατέβηκε και ψάχνει...ζεν πρεμιέ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να παρέμβει ξηλώνοντας τους πάντες στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και να πάρει πάνω του το ρίσκο να αναμορφώσει το «τριφύλλι», χωρίς όμως κανένα «δίχτυ ασφαλείας»

Η παράσταση κατέβηκε και ψάχνει...ζεν πρεμιέ!

Λένε πως «αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα».

Που να δουν όμως τι μπορεί να φέρει στον Παναθηναϊκό η τέταρτη συνεχόμενη ήττα από τον Ολυμπιακό με κάθε τρόπο και σε κάθε έδρα!

Τεκτονικές αλλαγές και σαρωτικές ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποφάσισε να διακόψει την παθιασμένη ενασχόλησή του με την γυμναστική και τα λατρεμένα του γατάκια και να παρέμβει με εκκωφαντικό τρόπο.

Να «καθαρίσει» όλους όσοι αποφάσιζαν τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα. Τον πρόεδρο της ΚΑΕ και υπεύθυνο για τα οικονομικά Τάκη Τριαντόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή και τοτέμ της ομάδας Δημήτρη Διαμαντίδη, αλλά και τον προπονητή Δημήτρη Πρίφτη και τεχνικό σύμβουλο Νίκο Παππά. Σκούπα κανονική!

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ κλήθηκε να καταβάλει 3 εκ ευρώ ως άνοιγμα στο ταμείο της σε μια εποχή στην οποία κατηγορείται πως έχει… παρκάρει τις μετοχές και δεν ενδιαφέρεται για την εικόνα της ομάδας.

Η παρέμβασή του είναι σκληρή, σοκαριστική, ένα βήμα στο… άγνωστο. Κανείς δεν γνωρίζει εάν το επόμενο βήμα θα γίνει σε σκαλοπάτι ή σε γκρεμό.

Γίνεται με παλιά υλικά, που ασφαλώς έχουν δοκιμαστεί και έχουν δείξει τι ακριβώς μπορούν να προσφέρουν. Κανείς δεν υποστηρίζει πως θα αποτύχουν. Αυτό θα το δείξει το παρκέ και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι έμπειροι θεατρώνηδες λένε πως «μια παράσταση όταν δεν τραβάει, βρίσκεις έναν τρόπο για να την κατεβάσεις και να παίξεις κάτι άλλο».

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε λοιπόν να αλλάξει προφανώς για να μην… βουλιάξει. Είναι προφανές πως η ίσια γραμμή που υπήρχε δεν θα έβγαζε πουθενά. Οι «πράσινοι» είτε έχαναν , είτε κέρδιζαν είχαν την ίδια αντίδραση. Τίποτε.

Κυρίως επειδή το αφεντικό δεν ήταν αυτός έπαιρνε τις αποφάσεις και οι παίκτες είχαν αντιληφθεί πως ουσιαστικά κανείς δεν μπορούσε να τους… ζορίσει.

Το… καινούργιο είναι ότι ο Γιαννακόπουλος, όπως τουλάχιστον δήλωσε, έχει ενεργοποιηθεί και σκοπεύει να ασχοληθεί με την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου στους τελικούς των play off.

Αυτό ασφαλώς δίνει άλλο «χρώμα» στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού, αλλά και του μπάσκετ.

Το… πέταγμα της πεταλούδας στον Αμαζόνιο φέρνει βροχή στην Κίνα, αλλά με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μπορεί η πεταλούδα να φτάσει πετώντας στην Κίνα! Τρελό, αλλά ποιος είπε ότι με τον «DPG» είναι όλα νορμάλ;