Μπαρτζώκας: «Τα πλέι οφ κρίνουν τους τίτλους»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και για το πλεονέκτημα έδρας που πήρε η ομάδα του.

Μπαρτζώκας: «Τα πλέι οφ κρίνουν τους τίτλους»

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ επικρατώντας με 68-62 του Παναθηναϊκού και ουσιαστικά "κλείδωσε" την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις που έκανε στην κρατική τηλεόραση μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην ομαδική δουλειά που έκαναν οι παίκτες του.

Αναλυτικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε:

Για τη νίκη στο ΟΑΚΑ: Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε για να τερματίσουμε πρώτοι. Δικαιούμαστε να είμαστε πρώτοι. Τα πλέι οφ κρίνουν τίτλους. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα στο αμυντικό μας πλάνο και γι' αυτό ο Παναθηναϊκός δεν σκόραρε, ενώ παίξαμε καλά πάνω στον Νέντοβιτς και τον Μέικον. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε και για τα ματς του πρωταθλήματος και για την Ευρωλίγκα.

Για τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου: Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πέντε λάθη. Γενικά ελέγξαμε το παιχνίδι. Οι πλέι μέικερ έκανα καλή δουλειά. Ήταν ομαδική δουλειά. Δεν έθελξε το παιχνίδι για το θέαμα του, αλλά ήταν ένα ματς που έπρεπε να κερδίσουμε.