Περιστέρι: Απέσυρε την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ κατά του Ηρακλή

Η ομάδα του Περιστερίου ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα προσβάλει στο ΑΣΕΑΔ την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ για την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή

Περιστέρι: Απέσυρε την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ κατά του Ηρακλή

Συνεχίζεται κανονικά το πρωτάθλημα στην πρώτη κατηγορία του μπάσκετ με την υπάρχουσα βαθμολογία, αφού το Περιστέρι απέσυρε την προσφυγή του κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή για αφαίρεση βαθμών και όχι αποβολή του Ηρακλή από τη Basket League.

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων αποφάσισε να αποσύρει την προσφυγή κατά της απόφασης και έτσι ο «Γηραιός» μπορεί να προγραμματίσει την επόμενη μέρα του στην πρώτη κατηγορία χωρίς να ανησυχεί, αφού δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος να αποβληθεί.

«Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics έχοντας ως γνώμονα την απαρέγκλιτη τήρηση των νόμων και των κανονισμών, προσέφυγε, ενώπιον του ΑΣΕΑΔ, κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή, με απαραίτητη προϋπόθεση τη συμπόρευση των λοιπών ομάδων.

Ξεκαθαρίζουμε επίσης, ότι η ενέργεια μας αυτή δεν στράφηκε κατά της ΚΑΕ Ηρακλής.

Κατόπιν των παραπάνω, σεβόμενοι την εκφρασμένη άποψη της πλειοψηφίας των μελών της Λίγκας, αποσύρουμε την προσφυγή μας ενώπιον του ΑΣΕΑΔ» ανέφερε η ανακοίνωση των «κυνοκίτρινων».

Έτσι η Basket League συνεχίζεται κανονικά με την υπάρχουσα βαθμολογία.

Ο Ηρακλής βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες και 13 ήττες σε 18 ματς, ενώ ο προτελευταίος Ιωνικός έχει ρεκόρ 4-15.