Φλιώνης για Ανγκόλα: «Ήταν πάντα κοντά μας κι ας μην έπαιζε κι αυτό του πιστώνεται»

Ο Δημήτρης Φλιώνης αναφέρθηκε στην επιστροφή του Μπράιαν Ανγκόλα, ενώ μίλησε και για το ματς της ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο. 

Φλιώνης για Ανγκόλα: «Ήταν πάντα κοντά μας κι ας μην έπαιζε κι αυτό του πιστώνεται»

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το Λαύριο. Ο γκαρντ της ομάδας, Δημήτρης Φλιώνης, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση, ενώ στάθηκε και στην επιστροφή του Μπράιαν Ανγκόλα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Άλλη μία κομβική αναμέτρηση μπροστά μας. Αυτή με το Λαύριο. Δυστυχώς, δεν έχουμε πολύ χρόνο για να κοιτάξουμε πίσω. Είναι προφανές, ότι περιμέναμε κάτι καλύτερο στην αναμέτρηση με Παναθηναϊκό, αλλά πάει το «χθες».

Το Πρωτάθλημα βρίσκεται σε οριακή καμπή. Πολλές ομάδες διεκδικούν στόχους κι αυτό το κάνει πιο ανταγωνιστικό από ποτέ. Πρέπει να δώσουμε έμφαση στα όσα μας πει ο προπονητής μας, να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα για σαράντα λεπτά και να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Νιώθω, ότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς και δύσβατος. Γνωρίζουμε όμως όλοι πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να μην κατεβάσουμε ούτε κατά το ελάχιστο την ενέργειά μας. Είναι απαραίτητο να βάλουμε ακόμη περισσότερη ψυχή για να μην αφήσουμε τη δουλειά στη μέση.

Ευχάριστο για μας από την ανθρώπινη πλευρά πάνω απ’ όλα, ότι επιστρέφει σιγά σιγά στη δράση ο Μπράιαν (Ανγκόλα). Πέρασε δύσκολα στην αναμονή. Ήταν πάντα κοντά μας κι ας μην έπαιζε κι αυτό του πιστώνεται.

Τί να πει κανείς για τον Μπράιαν; Πόσο μας κοστίζει η απουσία του στην ομάδα δεν νομίζω, ότι περιμένει κανείς εμένα να το πω, ή να το γράψω. Όλος ο κόσμος το ξέρει. Η ποιότητά του ως παίκτη είναι αδιαμφισβήτητη. Υγεία πάνω απ’ όλα στο εξής του εύχομαι. Όπως εύχομαι υγεία σε όλους. Εμείς στην ΑΕΚ ξέρουμε...».