Παναθηναϊκός: Παίζει με τον Ολυμπιακό ο Νέντοβιτς

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, ο Ισίδωρος Κουτσός αποκάλυψε πως ο Νεμάνια Νέντοβιτς θα παίξει στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Παίζει με τον Ολυμπιακό ο Νέντοβιτς

Η μεγάλη αγωνία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είχε να κάνει με τον Νεμάνια Νέντοβιτς και αν θα προλάβαινε την αναμέτρηση της Δευτέρας. Τελικά όλα δείχνουν ότι θα παίξει κανονικά στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Ισίδωρος Κουτσός με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε. Μιλώντας στη Nova τόνισε ότι ο Σέρβος θα είναι έτοιμος, ενώ όσον αφορά στον Σαντ Ρος είπε πως έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά ο Ισίδωρος Κουτσός μίλησε:

Για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε και τη νίκη στην Τουρκία: «Είναι πολύ σημαντικό για μας να κλείσουμε τη χρονιά με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό».

Για τον Σαντ-Ρος και τον Νέντοβιτς: «Προληπτικά ο Σαντ-Ρος έμεινε εκτός για να τον έχουμε στο καλύτερο επίπεδο τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό. Ο Νέντοβιτς όπως έγραψε στο twitter θα παίξει».

Για το αν ο Παναθηναϊκός αδίκησε τον εαυτό του: «Σίγουρα χάσαμε αρκετά παιχνίδια στον πόντο ή στους δύο-τρεις πόντους. Στοίχησε στην ομάδα η διαφορετική βαθμολογία, αλλά και οι τραυματισμοί. Ο Παναθηναϊκός δε μπορεί να αποδώσει σωστά όταν δεν προπονούνται μαζί οι παίκτες».

Για τον απολογισμό της χρονιάς: «Δε χρειάζεται να κάνουμε τώρα τον απολογισμό για τη Euroleague. Αυτό που μας νοιάζει είναι να έχουμε καλή εικόνα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για τον κόσμο μας«.