Παναθηναϊκός: Αγωνία για Νέντοβιτς ενόψει Ολυμπιακού

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, μετά τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς στο παιχνίδι με την Άλμπα.

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Νέντοβιτς ενόψει Ολυμπιακού

Τρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης με την Άλμπα στο Βερολίνο, ο Σέρβος σε μια προσπάθειά του προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, σφαδάζοντας από τους πόνους. Ο τρόπος με τον οποίο έπεσε, σόκαρε τους συμπαίκτες και τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος στις δηλώσεις του στάθηκε στο περιστατικό.

Η πρώτη διάγνωση είναι διάστρεμμα και μένει να φανεί το μέγεθος της ζημιάς στις εξετάσεις που θα υποβληθεί την Πέμπτη (7/4).

Δεδομένης της επιθυμίας του να μη χάσει το παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Basket League με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Δευτέρα, ο Νέντοβιτς δεν ακολούθησε την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε (8/4). Αντίθετα, επέστρεψε στην Αθήνα για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να κάνει άμεσα θεραπεία. Ωστόσο η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα εξαρτηθεί από το ιατρικό επιτελείο και αν θα δώσει το πράσινο φως για τη συμμετοχή του. Όλα θα κριθούν από τα αποτελέσματα, τα οποία σε περίπτωση που θα δείξουν βαρύ διάστρεμμα, τότε οι πιθανότητες συμμετοχής του κόντρα στον Ολυμπιακό, ελαχιστοποιούνται.

Η στιγμή του τραυματισμού του