Ουάιτ: «Στόχος μας το πρωτάθλημα»

Για το αυριανό (3/3) ματς με την ΑΕΚ αλλά και τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Οκάρο Ουάιτ. 

Ουάιτ: «Στόχος μας το πρωτάθλημα»

Για τον πολύ σημαντικό αυριανό (3/3) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ για την Basket League, μίλησε ο Οκάρο Ουάιτ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Παναθηναϊκό ξεκαθάρισε πως το πρωτάθλημα είναι ο στόχος της ομάδας του ενώ αναφέρθηκε και στη σπουδαία νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η ομάδα κατάφερε να ολοκληρώσει τους εντός έδρας αγώνες της για τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα με μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η Ρεάλ. Τα παιδιά έπαιξαν με καρδιά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουμε ακόμη δύο αγώνες για την Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε θετικά τη χρονιά.

Στο μυαλό μας τώρα είναι μόνο ο αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Η κατάκτηση του τίτλου είναι ο βασικός μας στόχος. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, μια παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού μπάσκετ.

Θα είναι μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση οπότε θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος. Για εμάς είναι ένα must win παιχνίδι και επιβάλλεται να παλέψουμε σκληρά για τη νίκη που θα μας διατηρήσει στην κορυφή».