Ηρακλής: Τρίτη ημέρα αποχής λόγω οφειλών

Για μια ακόμα ημέρα οι παίκτες του Ηρακλή δεν προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Κώστα Μέξα εκφράζοντας τις διαμαρτυρίες τους για την οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης. Αμφίβολη η συμμετοχή του Ρότεν κόντρα στον Άρη

Ηρακλής: Τρίτη ημέρα αποχής λόγω οφειλών

Σε αποχή από τις προπονήσεις για τρίτη διαδοχική ημέρα προχώρησαν οι παίκτες του Ηρακλή λόγω της ασυνέπειας της διοίκησης στις οικονομικές δεσμεύσεις της.

Από το σαββατιάτικο νικηφόρο ματς στην Πάτρα και μετά, οι «κυανόλευκοι» δεν έχουν προπονηθεί, καθώς από την Τρίτη (29/3) μέχρι και σήμερα (31/3) απείχαν από τις ομαδικές προπονήσεις.

Την Παρασκευή (1/4) ενδέχεται να μπουν στο γήπεδο για μία μοναδική προπόνηση ενόψει του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Άρη το Σάββατο (2/4).

Από την πλευρά της η διοίκηση περίμενε κάποια χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και με αυτό το ποσό (περίπου 35 χιλ. ευρώ) υπολόγιζε να προχωρήσει σε καταβολές χρημάτων.

Ωστόσο πήρε στα χέρια της μόλις… 500 ευρώ, καθώς όλο το υπόλοιπο ποσό δεσμεύθηκε από τον ΕΣΑΚΕ λόγω διαφόρων προστίμων, που είχαν επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς και υποχρεώσεων για το ποσοστό που παρακρατείται για την αστυνομία, αλλά και τις αμοιβές των διαιτητών!

Πάντως στο παιχνίδι με τον Άρη αναμένεται να μην αγωνιστεί ο Τόνι Ρότεν, ο οποίος τραυματίστηκε στο ισχίο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο Αμερικανός γκαρντ και οι άνθρωποι της ομάδας αναμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.