Τόμιτς: «Στόχος μας η τετράδα – Πέρασα πολλά όμορφα χρόνια στο λιμάνι»
Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με το Περιστέρι ο Μίλαν Τόμιτς ξεκαθάρισε ότι ο στόχος της ομάδας του είναι η τετράδα.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε χωρίς προβλήματα του Περιστερίου στο ΣΕΦ, ωστόσο ο Μίλαν Τόμιτς δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του, καθώς προσπάθησαν και απλώς έχασαν από έναν καλύτερο αντίπαλο.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Ολυμπιακός: Από εκεί αρχίζουν όλα
«Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ. Πέρασα πολλά και όμορφα χρόνια στο λιμάνι. Συγκίνηση χαρά, τα πάντα! Όσον αφορά το ματς, δεν παίξαμε άσχημα, με την έννοια αμυντικά. Ο Ολυμπιακός είχε ταχύτητα και δεν μπορούσαμε να τους ακολουθήσουμε. Όμως προσπάθησαν οι παίκτες μου και είμαι χαρούμενος για τα νέα παιδιά».
Όσο για τον στόχο: «Και βέβαια στόχος μας είναι η τετράδα. Είναι νωρίς να κάνουμε υπολογισμούς. Είναι πολλές οι ομάδες»