Ηρακλής: Με Γουντς κόντρα στον Απόλλωνα

Ο Ηρακλής ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (26/3, 17:00) αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στη Πάτρα, με τον Κώστα Μέξα να υπολογίζει και στον Κισόν Γουντς.

Ηρακλής: Με Γουντς κόντρα στον Απόλλωνα

Με τον Κισόν Γουντς, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πέλμα, αλλά χωρίς τον ασθενή Γιώργο Πετανίδη θα αντιμετωπίσει ο Ηρακλής τον Απόλλωνα στην Πάτρα το Σάββατο (26/3, 17:00) για την 19η αγωνιστική της Basket League.

Την αποστολή του «Γηραιού» απαρτίζουν οι εξής: Γουντς, Σταμάτης, Σκορδίλης, Ρότεν, Χένρι, Γκάρετ, Φίλλιος, Χαριτόπουλος, Ντολεζάι, Έιμπραμς, Παπαδάκης.

Μιλώντας για τον αγώνα, ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Μέξας, επεσήμανε: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, απέναντι σε μια καλή ομάδα, η οποία γίνεται ακόμη καλύτερη, όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στα πράγματα, που μας έχουν ‘πληγώσει’ το τελευταίο διάστημα, όπως είναι η ατομική άμυνα, τα λάθη στην επίθεση και το αμυντικό ριμπάουντ. Να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι στα κομμάτια αυτά, να παίξουμε με συγκέντρωση και σκληράδα για 40 λεπτά. Να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη νίκη».