Συμεωνίδης: «Το άξιζε ο Δέδας, έτοιμοι να βοηθήσουμε την ΑΕΚ»

Ο Σάββας Συμεωνίδης μίλησε για την μετάβαση του Στέφανου Δέδα στην ΤΣΣΚΑ και την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ

Συμεωνίδης: «Το άξιζε ο Δέδας, έτοιμοι να βοηθήσουμε την ΑΕΚ»

Ο Σάββας Συμεωνίδης μίλησε στο ΕΟΚ Web Radio για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ μετά την αποχώρηση του Στέφανου Δέδα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του τόνισε πως όλοι όσοι συνεχίζουν είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι μέλλει γενέσθαι στην «Ένωση»: «Περιμέναμε κι εμείς τις οριστικές εξελίξεις, μιας υπόθεσης πάντως που έμοιαζε προδιαγεγραμμένη τις τελευταίες μέρες. Εγώ είμαι εδώ όπως και όλο το team μας για να οδηγήσουμε την ομάδα στο επόμενο παιχνίδι αν χρειαστεί. Περιμένουμε να παρθούν και αποφάσεις διοικητικές για το επόμενο βήμα. Όλο αυτό είναι σε σχέση με τις εξελίξεις μετά την ολοκλήρωση του θέματος του Στέφανου Δέδα. Ωστόσο δεν υπάρχει συζήτηση με εμένα και την ομάδα για την επόμενη μέρα, αλλά είμαστε καθημερινά στην ομάδα και αν χρειαστεί να βοηθήσουμε στη συγκεκριμένη στιγμή θα το κάνουμε».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που κάθισε στον πάγκο: «Ήτανε μια καλή προσπάθεια και από τα παιδιά. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι είναι μια ομάδα φτιαγμένη από τον Στέφανο Δέδα. Εμείς προσπαθήσαμε να κοουτσάρουμε και νομίζω ότι πήγε καλά η ομάδα. Άσχετα αν δεν κέρδισε, ήταν μια καλή εικόνα για την ομάδα και τον οργανισμό».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Κολοσσό στη Ρόδο και τους παίκτες που λείπουν: «Δεν έχουμε κάποιο νέο, γιατί είναι θέμα ιατρικών εξετάσεων. Αυτό προσαρμόζεται από εβδομάδα σε εβδομάδα. Τα παιδιά είναι στη διαδικασία να προσπαθούν να επανενταχθούν στην ομάδα, αλλά είναι θέμα των γιατρών για το πότε θα δώσουν το ελεύθερο να μπουν στην προπόνηση οι παίκτες που λείπουν αυτήν τη στιγμή, γιατί είναι σημαντικές απουσίες».

Για τους στόχους της ΑΕΚ από ‘δω και πέρα: «Το γκρουπ των παικτών που έχουμε είναι «δεμένο» και οι παίκτες έχουν δείξει αγωνιστικό χαρακτήρα. Πάρα τα προβλήματα και τις απουσίες, κάνανε τις νίκες που έπρεπε να κάνουμε και δείξανε καλή εικόνα σε αρκετά μεγάλα παιχνίδια, όπως αυτό με τον Ολυμπιακό στο Final-4 του Κυπέλλου. Ο βασικός στόχος είναι να μπορέσει η ομάδα να μπει μες στην 6άδα».

Για τη μετακόμιση του Στέφανου Δέδα στη Μόσχα: «Αυτό που θα ήθελα να επισημάνω είναι πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι ολοένα και περισσότερες ομάδες του εξωτερικούς εμπιστεύονται Έλληνες προπονητές. Το συγκεκριμένο είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα του Στέφανου Δέδα, κάτι που άξιζε, το να πάει σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο. Η συμφωνία αυτή, είναι ένα μεγάλο επιστέγασμα και για το ίδιο και για τους Έλληνες προπονητές».