ΑΕΚ: Φαβορί ο Σεγκούρα για τη θέση του προπονητή

Ραγδαίες εξελίξεις στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς το κενό του Στέφανου Δέδα αναμένεται να συμπληρώσει ο Κούρο Σεγκούρα, ο οποίος όπως όλα δείχνουν αποχωρεί από τον Ιωνικό Νίκαιας

ΑΕΚ: Φαβορί ο Σεγκούρα για τη θέση του προπονητή

Ο Στέφανος Δέδας έφυγε, ο Κούρο Σεγκούρα έρχεται στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός προπονητής που μέχρι πρότινος βρισκόταν στην άκρη του πάγκου του Ιωνικού, αναμένεται να αποχωρήσει άμεσα από την ομάδα της Νίκαιας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «Ένωσης».

Η Ένωση κινήθηκε γρήγορα για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε στην άκρη του πάγκου μετά την αποχώρηση του Δέδα για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εξ αρχής η πρώτη περίπτωση στην οποία στράφηκε ήταν αυτή του Ισπανού προπονητή.

Ο 49χρονος προπονητής έχει μεγάλη εμπειρία στους πάγκους, ενώ πριν από τον Ιωνικό είχε βρεθεί στην τεχνική ηγεσία της Μπέτις.

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε τελικό στάδιο, κάτι που σημαίνει πως ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να αποτελέσει άμεσα τον επόμενο τεχνικό ηγέτη της ομάδας. Κάτι που σημαίνει πως θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στο απαιτητικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κολοσσό, στη Ρόδο, την ερχόμενη Κυριακή (27/03).