Basket League: MVP της 18ης αγωνιστικής ο Τζεράι Γκραντ

Ο Τζεράι Γκραντ αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της 18ης αγωνιστικής της Basket League, χάρις στην εμφάνισή του στην αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Απόλλωνα Πάτρας

Basket League: MVP της 18ης αγωνιστικής ο Τζεράι Γκραντ

Τα κατορθώματα του Τζεράι Γραντ στην αναμέτρηση του Προμηθέα με τον Απόλλωνα, ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο η ομάδα του Ηλία Ζούρου επικράτησε τόσο άνετα στο τοπικό ντέρμπι.

Δικαίως, λοιπόν, ο Αμερικανός σέντερ αναδείχθηκε MVP της 18ης αγωνιστικής της Basket League σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από το πατρινό ντέρμπι Προμηθέας – Απόλλων Oscar αναδείχθηκε ο νέος Stoiximan MVP of the Week!

Ο Τζεράι Γκραντ στη νίκη του Προμηθέα στην αχαϊκή αναμέτρηση συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο ranking (21 πόντοι με 1/1 βολή, 10/11 δίποντα, 8 ριμπάουντ, μια ασίστ, δύο κερδισμένα φάουλ, 4 φάουλ εναντίον, ένα λάθος σε 22’ και 43’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη στις αναμετρήσεις που έγιναν το Σάββατο 19 Μαρτίου και την Κυριακή 20/3, όλες για την 18η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Έτσι ο 33χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ που αγωνίζεται για δεύτερη σερί σεζόν στον Προμηθέα αναδείχθηκε Πολυτιμότερος της Εβδομάδας.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».