Ηράκλης: Τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και για την είσοδο του σκύλου στο γήπεδο!

Κατά την διάρκεια του ντέρμπι Ηρακλής - ΠΑΟΚ εισήλθε περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου ένας σκύλος, σε ένα από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα του αγώνα. Ωστόσο, ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τιμώρησε, μεταξύ άλλων και γι' αυτό, την ΚΑΕ Ηρακλής.

Ηράκλης: Τιμωρία από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και για την είσοδο του σκύλου στο γήπεδο!

Την τιμωρία της ΚΑΕ Ηρακλής, η οποία κινδυνεύει μα αποβολή από το πρωτάθλημα, αποφάσισε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ.

Ο λόγος, μεταξύ άλλων, ήταν ένα από τα πιο όμορφα στιγμιότυπα της αγωνιστικής στην Basket League: Η είσοδος ενός σκύλου περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, η οποία προκάλεσε προσωρινή διακοπή στο ντέρμπι Ηρακλής - ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η ομάδα της Θεσσαλονίκης τιμωρήθηκε για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, ρίψη υγρών και είσοδο ζώου στον αγωνιστικό χώρο με χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα με χρηματικό πρόστιμο 700 ευρώ και για γεγονότα εντός γηπέδου (είσοδος φιλάθλων στις κερκίδες κλπ.) με χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η ΚΑΕ ΑΕΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1400 ευρώ για υβριστικά συνθήματα μη ιδιαίτερης βαρύτητας με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα στη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας.