ΑΕΚ: Καταγγελία για οφειλές σε τέσσερις πρώην παίκτες

Οι Μωραΐτης, Κατσίβελης, Χρυσικόπουλος και Γκίκας ενημέρωσαν τον ΕΣΑΚΕ πως η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν έχει τηρήσει τις συμφωνίες διακανονισμού των οφειλών της απέναντί τους. Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών η «Ένωση».

ΑΕΚ: Καταγγελία για οφειλές σε τέσσερις πρώην παίκτες

Τέσσερις πρώην παίκτες της ΑΕΚ προχώρησαν σε καταγγελίες στον ΕΣΑΚΕ για αθέτηση διακανονισμών από την πλευρά της ΚΑΕ ΑΕΚ και η «Ένωση» απειλείται με αφαίρεση τεσσάρων βαθμών από τον αθλητικό δικαστή εάν δεν καταβάλει τα οφειλόμενα.

Συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κατσίβελης, Λίνος Χρυσικόπουλος και Νίκος Γκίκας κατήγγειλαν στον ΕΣΑΚΕ ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν τηρήσει τις συμφωνίες που υπάρχουν για τις οφειλές τους.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, καλείται να βρει άμεσα λύσεις με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, καθώς απειλείται με -1 βαθμό για κάθε υπόθεση που δεν θα «κλείσει».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ποσό στο οποίο ανέρχεται η συγκεκριμένη οφειλή φτάνει τις 65 χιλ. ευρώ, ενώ ακολουθεί και μια ακόμα ύψους 30 χιλ. ευρώ προς τον Ντάριλ Μέικον.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στη σεζόν η «Ένωση» είχε... λύσει μια παρόμοια υπόθεση με τον Γιανίκ Μορέιρα, ενώ είχε γλιτώσει τις παραπάνω ποινές και για τις περιπτώσεις των Βαγγέλη Αγγέλου, Ματ Λοτζέσκι και Γιόνας Ματσιούλις.

Δεν σταματούν τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας του Στέφανου Δέδα, η οποία έχει να αντιμετωπίσει τα 18 ban από τη FIBA, αλλά και τις καταγγελίες πρώην αθλητών της.