Παναθηναϊκός: Έναρξη συνεργίας με τη ZeniΘ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την εταιρεία ZeniΘ μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Παναθηναϊκός: Έναρξη συνεργίας με τη ZeniΘ

Σε ακόμη μία στρατηγική συνεργασία προέβη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς «έδωσε τα χέρια» με τη ZeniΘ έως και το καλοκαίρι του 2024. Η συγκεκριμένη συνεργασία, θα αποτελέσει και την έναρξη ενός νέου προγράμματος ηλεκτρικής ενέργειας με όνομα «POWER HOME GREEN».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μια από τις πιο ιστορικές και επιτυχημένες ομάδες μπάσκετ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ανακοινώνουν την έναρξη της στρατηγικής τους συνεργασίας. Η συνεργασία θα διαρκέσει την τρέχουσα, καθώς και τις επόμενες δύο αγωνιστικές περιόδους, μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, θα προσφέρουν το προϊόν ρεύματος POWER HOME GREEN, μια νέα λύση ρεύματος που απευθύνεται σε φιλάθλους και μη. Κατά τη διάρκεια της τριετούς συνεργασίας θα ανακοινωθούν περαιτέρω εκπλήξεις για τους φιλάθλους κι όχι μόνο.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ΖeniΘ, δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μια από τις πιο ιστορικές και επιτυχημένες ομάδες μπάσκετ στην Ευρώπη, στην κορυφαία ομάδα ενέργειας της ΖeniΘ.

Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες τα επόμενα χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη και επιφυλασσόμαστε για αθλητικά θεάματα γεμάτα με την κορυφαία ενέργεια της ΖeniΘ!»

O κ. Κωνσταντίνος Νέτσης, Chief Business Officer της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που την ερχόμενη τριετία η ΖeniΘ θα συμπορευτεί με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια ευρωπαϊκή καινοτομία και επιβεβαιώνει τη δυναμική του brand του Παναθηναϊκού. Επιπροσθέτως, αποδεικνύει τη στρατηγική που θέτουμε ως Οργανισμός να δημιουργούμε συνέργειες με πολλαπλά οφέλη για τους συνεργάτες, αλλά και τους φιλάθλους μας.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στις νέες ανάγκες που δημιουργούν οι αλλαγές στο περιβάλλον και την κοινωνία και επηρεάζουν ένα τόσο βασικό αγαθό για κάθε σπίτι, όπως είναι η ενέργεια.

Έτσι επιλέξαμε τη ZeniΘ, ώστε να σχεδιάσουμε από κοινού ένα εξαιρετικό co-branded προϊόν ρεύματος, προερχόμενο από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο, ελκυστικό, αλλά πάνω απ' όλα «πράσινο» προϊόν για τους φιλάθλους μας».

#ZeniΘ #KoryfaiaEnergeia #KoryfaiaOmada»