Αγκμπελέζε: «Να δώσω ενέργεια στην άμυνα και να κυριαρχήσω»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Περιστερίου o Ντάνι Αγκμπελέζε βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και σήμερα (7/3 )μάλιστα έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μίλαν Τόμιτς

Αγκμπελέζε: «Να δώσω ενέργεια στην άμυνα και να κυριαρχήσω»

Με νέο πρόσωπο τον Ντάνι Αγκμπελέζε πραγματοποιήθηκε την Καθαρή Δευτέρα (7/3) η προπόνηση του Περιστερίου.

Ο νεοαποκτηθείς σέντερ που έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής (6/3) πήγε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», όπου είχε την πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον προπονητή της ομάδας Μίλαν Τόμιτς.

Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» του εξήγησε τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα και τι ακριβώς περιμένει από τον ίδιο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που θα παίξω ξανά σ’ ένα πρωτάθλημα, όπου είχα επιτυχίες πολλές σεζόν» υποστήριξε ο Ντάνι Αγκμπελέζε στις πρώτες του δηλώσεις και συνέχισε:

«Γνωρίζοντας καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα του Περιστερίου, παίζοντας εναντίον της για αρκετά χρόνια, είμαι ενθουσιασμένος. Θεωρώ ότι μπορούμε να τερματίσουμε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος και στην συνέχεια να έχουμε μια εξαιρετική πορεία στα πλέι οφ».

Όσον αφορά τα στοιχεία που μπορεί να δώσει στο παιχνίδι του Περιστερίου, τόνισε: «Έρχομαι στο Περιστέρι για να δώσω μεγάλη ενέργεια στην άμυνα και να κυριαρχήσω στο παιχνίδι».

Τέλος, έστειλε και το μήνυμα του στον κόσμο της ομάδας λέγοντας: «Ελπίζω οι φίλαθλοι να έχουν την ίδια ενέργεια και το πάθος που θυμάμαι από τα χρόνια που έχω παίξει εναντίον τους».