Παναθηναϊκός: Θλάση ο Γιόβιτς, νοκ-άουτ με Ερυθρό Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί χωρίς τον Στέφαν Γιόβιτς στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (25/2, 21:00) λόγω μιας θλάσης στον προσαγωγό που αποκόμισε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Γιόβιτς, νοκ-άουτ με Ερυθρό Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με απρόοπτα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα την Παρασκευή (25/2, 19:00) αφού ο Στέφαν Γιόβιτς τέθηκε «νοκ-άουτ» από την αναμέτρηση.

Ο Σέρβος πλέι μέικερ του «τριφυλλιού» ένιωθε ενοχλήσεις μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, και μετά τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως υπέστη θλάση στον προσαγωγό. Μοιραία δεν προπονήθηκε την Τρίτη (22/2) και θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με την ομάδα του Βελιγραδίου.

Παράλληλα, εκτός παραμένει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος στοχεύει να επιστρέψει στο παιγνίδι της 1ης Μαρτίου απέναντι στη Ζαλγκίρις.

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι κλήσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου για το ματς με την Τουρκία, που θα γίνει την ίδια μέρα. Πολύ πιθανό είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης να ενισχύσει την Εθνική ομάδα και να μην αγωνιστεί με τον Παναθηναϊκό την Παρασκευή.