Ηρακλής: Επιστροφή στις προπονήσεις - Απών οι Ντολεζάι και Παπαδάκης

Στον Ηρακλή ξεκίνησαν και πάλι τις προπονήσεις, έπειτα από διήμερο ρεπό, με τον Κώστα Μέξα να στερείται των υπηρεσιών του Μάρεκ Ντολεζάι και Κώστα Παπαδάκη

Ηρακλής: Επιστροφή στις προπονήσεις - Απών οι Ντολεζάι και Παπαδάκης

Οι παίκτες του Ηρακλή επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που πήραν, με τον Κώστα Μέξα να μην υπολογίζει τον Μάρεκ Ντολεζάι, ο οποίος θα απουσιάσει λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Σλοβακίας, αλλά και τον Κώστα Παπαδάκη, ο οποίος ταλαιπωρείται ακόμη από τη θλάση που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Θεσσαλονικιών:

«Έπειτα από το διήμερο ρεπό, οι παίκτες του Ηρακλή επέστρεψαν σήμερα (21/02) το απόγευμα στο γήπεδο, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την επανέναρξη της Basket League.

Απών ήταν ο Μάρεκ Ντολεζάι, που αναχώρησε για την πατρίδα του, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Εθνικής Σλοβακίας, η οποία έχει υποχρεώσεις για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023. Οι Σλοβάκοι θα αντιμετωπίσουν σε αυτό το "παράθυρο" τη Σερβία εκτός (25/02) κι εντός έδρας (28/02) κι αυτό σημαίνει ότι ο 23χρονος παίκτης θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κώστας Παπαδάκης, λόγω της θλάσης στη γάμπα του αριστερού του ποδιού. Αύριο (22/02), θα γίνει μια προπόνηση».