Λούντζης: «Θέλουμε πολύ το Κύπελλο, είμαστε έτοιμοι!» (vid)

Ο Μιχάλης Λούντζης ήταν εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού στην ευρεία νίκη επί του Λαυρίου και μίλησε για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Λούντζης: «Θέλουμε πολύ το Κύπελλο, είμαστε έτοιμοι!» (vid)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μιχάλη Λούντζη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Λαυρίου:

«Λίγο η κούραση, λίγο το παιχνίδι της Παρασκευής για το Κύπελλο και το ότι δεν είχαμε το μυαλό μας, έπαιξαν τον ρόλο τους που στο πρώτο ημίχρονο το σκορ ήταν κοντά.

Είμαστε έτοιμοι, το θέλουμε πολύ το Κύπελλο, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή. Θα παίξει ρόλο η άμυνα, τα μονά παιχνίδια κρύβουν κινδύνους.

Με δυνατή άμυνα θα βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Ελπίζουμε να είναι καλά και κοντά μας ο Τόμας Ουόκαπ. Αν δεν μπορέσει να είναι, θα δώσουμε όλοι οι υπόλοιποι τον καλύτερο εαυτό μας για τη νίκη».

Για τη δική του απόδοση ο Λούντζης σχολίασε: «Νιώθω πολύ καλά, με εμπιστεύονται, προσπαθώ να βοηθάω με την ενέργειά μου και ειδικά στην άμυνα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Συγχαρητήρια για το παιχνίδι τους (σ. για το Λαύριο) ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Έχασαν τον Κάρτερ που ήταν σημαντική απώλεια. Έχουν να δείξουν ακόμα πράγματα, ήμουν εκεί δύο χρόνια, έχω αγάπη για το Λαύριο και τους εύχομαι καλή συνέχεια».