Μέξας: «Στο τέλος θεωρώ πως έχει γίνει φάουλ στον Χένρι»

Ο προπονητής του Ηρακλή, Κώστας Μέξας, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια του Ηρακλή ενώ στάθηκε και στη φάση στο τέλος με πρωταγωνιστή τον Χένρι. 

Μέξας: «Στο τέλος θεωρώ πως έχει γίνει φάουλ στον Χένρι»

O Hρακλης αγωνίστηκε με 9 παίκτες κόντρα στο Περιστέρι, ερχόμενο μάλιστα και από μεγάλη αγωνιστική αποχή. Ο Κώστας Μέξας, παρά την ήττα, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια: «Είναι δύσκολο όταν χάνεις έτσι. Όσα περάσαμε στον τελευταίο 1,5 μήνα με ένα παιχνίδι σε σχεδόν 50 ημέρες. Στην αρχή δεν είχαμε ανάσες και επικοινωνία, επανήλθαμε σχετικά γρήγορα και είπαμε να μην παρατήσουμε το παιχνίδι κάτι που το κάναμε.

Σε μεγάλο βαθμό τα παιδιά ανταποκρίθηκαν, έδειξαν χαρακτήρα και θεωρώ πως μπορούσαμε να κερδίσουμε. Στο τέλος θεωρώ πως έχει γίνει φάουλ στον Χένρι και όχι τζάμπολ που έδωσαν οι διαιτητές.

Θέλαμε να προστατέψουμε τον Ρότεν γιατί ήταν εκτός για αρκετό καιρό, θα δούμε αν θα παίξει με τον Παναθηναϊκό. Ελπίζω να έρθουν ακόμα 1-2 παίκτες για να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι αλλά με την ίδια νοοτροπία.

Έχει ένστικτο ο Χένρι αλλά πρέπει να προσαρμοστεί και αυτός. Άλλαξε η ψυχολογία όλων στην ομάδα με την είσοδο των Χένρι και Ρότεν. Έχουμε μπόλικο κουράγιο και θα δώσουμε τα πάντα».