Τόμιτς: «Αντιδράσαμε γιατί είπα στους παίκτες μου ότι δεν θα τους δώσω ρεπό»

Ο Μίλαν Τόμιτς σε δηλώσεις του σχετικά με τη δύσκολη επικράτηση της ομάδας του επί του Ηρακλή, αποκάλυψε το… κίνητρο που έδωσε στους παίκτες του προκειμένου να βγάλουν αντίδραση.

Τόμιτς: «Αντιδράσαμε γιατί είπα στους παίκτες μου ότι δεν θα τους δώσω ρεπό»

Το Περιστέρι δεν είχε και το πιο εύκολο απόγευμα κόντρα στον Ηρακλή, με τον Μίλαν Τόμιτς να το αναγνωρίζει και να εξηγεί το λόγο που οι Θεσσαλονικείς ήταν τόσο αποτελεσματικοί, ενώ όσον αφορά το τι είπε στους παίκτες του προκειμένου να… αντιδράσουν και εν τέλει να επικρατήσουν απάντησε αστειευόμενος (ή και όχι) ότι… δεν θα τους έδινε ρεπό!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού: «Δε φοβήθηκα το ματς και το έλεγα στους παίκτες μου. Ξέρουμε πως σκέφτονται οι παίκτες και τους έλεγα πως αυτό είναι από τα πιο επικίνδυνα παιχνίδια. Ο Ηρακλής δεν έχει να χάσει κάτι και εμείς έπρεπε να κερδίσουμε. Αυτό ήταν ένα μάθημα και πρέπει να μάθουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο».

«Με τα πολλά μας τρίποντα δείξαμε πως δε θέλαμε να δημιουργήσουμε στο παιχνίδι, πρέπει να παίζεις άμυνα πρώτα. Τους δίνω όμως συγχαρητήρια γιατί αντιδράσαμε και το έκαναν αυτό όταν τους είπα ότι... δε θα τους δώσω ρεπό τις επόμενες ημέρες».