Basket League: Αναμετρήσεις με ενδιαφέρον σε όλες τις θέσεις της βαθμολογίας

Τρεις αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον επιφυλλάσσει το πρόγραμμα του Σαββάτου (12/2) για την 15η αγωνιστική της Basket League. 

Basket League: Αναμετρήσεις με ενδιαφέρον σε όλες τις θέσεις της βαθμολογίας

Η δράση στην Basket League συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον με την 15η αγωνιστική να ξεκινά με τρείς αναμετρήσεις το Σάββατο (12/2).

Στις 17:00, ο Απόλλων Πάτρας υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου με στόχο να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα της Πάτρας έχει τρεις νίκες και δύο ήττες στα τελευταία πέντε παιγνίδια ενώ στον πρώτο γύρο είχε ηττηθεί στην Ρόδο από τον Κολοσσό με 73-56.

Από την άλλη μεριά, οι Ροδίτες βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 8-5 και θέλουν να συνεχίσουν με νίκες μετά το 93-75 απέναντι στην Λάρισα.

Την ίδια ώρα, το Περιστέρι αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ηρακλή με τις δύο ομάδες να προέρχονται αμφότερες από ήττες. Οι γηπεδούχοι έχασαν στην Πάτρα από τον Προμηθέα και υποχώρησαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Στον αντίποδα, οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν και αυτοί από τον Προμηθέα στο τελευταίο τους ματς αφού η αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό ανεβλήθη. Ο Γηραιός βρίσκεται στην τελευταία θέση της Basket League με μόλις τρεις νίκες.

Στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας (20:00), η ΑΕΚ αντιμετωπίζει στην Λάρισα την τοπική ομάδα σε έναν αγώνα που προμηνύεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Η αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε εναλλαγές στο προβάδισμα με τους «κιτρινόμαυρους» να επικρατούν τελικά με 81-69. Οι γηπεδούχοι με ρεκόρ 4-9 προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες μετά τις τρεις συνεχόμενες νίκες που πέτυχαν. Απεναντίας, η Ένωση μετρά τρεις ήττες στα τελευταία πέντε ματς και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες έχοντας ρεκόρ 6-7.