Ζάρας: «Θέλουμε νίκη και ηρεμία ενόψει διακοπής»

Η Λάρισα υποδέχεται την ΑΕΚ για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League και ο Θοδωρής Ζάρας τονίζει ότι η ομάδα του θέλει τη νίκη και για βαθμολογικούς αλλά και για ψυχολογικούς λόγους. 

Ζάρας: «Θέλουμε νίκη και ηρεμία ενόψει διακοπής»

Ο Θοδωρής Ζάρας παραχώρησε δηλώσεις στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ ανήμερα (12/2, 20:00) της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ και υπογράμμισε πως η ομάδα του θέλει την νίκη, για να βρει και... ηρεμία ενόψει της διακοπής λόγω Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ:

«Με τον Παναθηναϊκό συνεχίσαμε τις καλές μας εμφανίσεις, αλλά στο φινάλε και στις λεπτομέρειες και παρά το γεγονός πως προηγούμασταν ακόμα και με 19 πόντους, εν τέλει μείναμε με τις εντυπώσεις, μιας καλής εμφάνισης.

Το Σάββατο το βράδυ θα υποδεχθούμε στην έδρα μας την ΑΕΚ. Μπορεί η ΑΕΚ να έχει τα προβλήματά της από την αρχή της σεζόν, όμως έχει αποδείξει όλη τη χρονιά, πως ακόμα και με μικρό rotation μπορεί να ανταπεξέλθει και να πετύχει σημαντικές νίκες.

Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις και να πετύχουμε παράλληλα την 5η μας νίκη στη σεζόν, η οποία και θα μας δώσει επιπλέον ηρεμία και πίστωση χρόνου να δουλέψουμε χωρίς πίεση στη διακοπή ενόψει και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Άλλωστε αυτό το παιχνίδι κρύβει και κάποιες ιδιαιτερότητες. Όπως για παράδειγμα, το ότι αμέσως μετά θα υπάρξει η διακοπή δύο εβδομάδων, πράγμα το οποίο δίνει μια επιπλέον βαρύτητα στην εν λόγω αναμέτρηση.

Είμαστε για ακόμη έναν αγώνα έτοιμοι, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ελπίζοντας πως αυτό θα είναι το τελευταίο μας παχνίδι με τον περιορισμό του 10%, στις κερκίδες των γηπέδων, λόγω του Covid».