Δέδας: «Αστάθμητοι παράγοντες επηρέασαν το πλάνο μου»

Ο Στέφανος Δέδας αναφέρθηκε στον αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα - Εκτός μάχης ο Νίκος Παππάς.

Δέδας: «Αστάθμητοι παράγοντες επηρέασαν το πλάνο μου»

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τη Λάρισα στο πρωτάθλημα και ο Στέφανος Δέδας αναφέρθηκε τόσο στην αναμέτρηση, όσο και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει φέτος η ομάδα του. Να τονίσουμε πως στην αναμέτρηση δεν θα λάβει μέρος ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ταλαιπωρείται με θλάση.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς. Η δεδομένη χρονική στιγμή ευνοεί τη Λάρισα. Η αντίπαλός μας επιτυγχάνει εξαιρετική πρόοδο τον τελευταίο μήνα, με σημαντικές νίκες και πολύ καλές εμφανίσεις.

Από την πλευρά μας, έχουμε μπει σε μία διαδικασία ανασύνταξης και ενίσχυσης του ρόστερ, αλλά όπως ξέρουν όλοι, τα προβλήματα δεν μας εγκαταλείπουν...

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που με απασχολεί, είναι το πότε θα επιστρέψουν οι ασθενείς και τραυματίες αθλητές μας, για να κάνουμε έναν πολύ καλό τερματισμό στην κανονική περίοδο.

Θέλω να ελπίζω, ότι το ματς της Λάρισας, θα είναι το τελευταίο με χτυπητές αδυναμίες, και ότι στο επόμενο ματς Πρωταθλήματος θα εμφανίσουμε, έστω με καθυστέρηση, μία ομάδα έτσι όπως την είχαμε σχεδιάσει. Δυστυχώς, οι αστάθμητοι παράγοντες επηρέασαν το πλάνο μου».